info: 0740477787
(L-V intre 10-17)

COMANDA RAPIDA

Pistol vacuum pentru ventuze cu supapa

 
45 Lei
in stoc
+

Pistolul este destinat utilizarii impreuna cu ventuzele cu supapa DongBang ( si, optional se poate achizitiona si furtun de prelungire necesar in special in masajul anticelulitic).

Acesta se conecteaza la supapa ventuzei si prin proces invers de pompare a aerului videaza ventuza, 1-2 curse ale pistolului sunt suficiente pentru a produce o vidare puternica a ventuzei.

Nota: pistolul se potriveste doar la acest tip de ventuze si se vinde separat de ventuze.

Ventuzele pot fi achizitionat la bucata si dupa dimensiunile dorite.

NOTE privind calitatea acestui produs:

Acest pistol, produs de firma coreeana DongBang are o membrana de foarte buna calitate, rezistenta la uzura. In combinatie cu supapa unica PROGRESIVA , patentata, pentru ventuze, permite un control foarte bun, la nivel de milimetri pentru vidare si aspirarea pielii in interiorul ventuzei. In plus constructia supapei permite o aspirare gradata liniara si nu in trepte foarte mari. Spre deosebire de alte pistoale de pe piata cu acest pistol o sa aveti o foarte mare forta de aspirare si ceea ce este foarte important, puteti sa controlati si sa dozati aceasta forta de aspersie.

Inchipuiti-va ca aveti urmatorul scenariu:

Detineti ventuza cu supapa neprogresiva (care se deschide brusc) si executati manevre de aspirare cu pistolul. Supapa ventuzei se deschide brusc si ventuza se videaza necontrolat provocand durere. In plus fiind vidata mai mult decat trebuie nu se poate deplasa pe piele si trebui edesfacuta pentru a repeta procesul si a cauta un dozaj optim pentru vidare.

In special in cazul masajului anticelulitic aveti nevoie de aspirare progresiva. Terapeutul are nevoie sa vada cat anume a aspirat pielea in interiorul ventuzei sau cat a mai ramas din vacuum in interior si la cerere sa ajusteze vacuumul IN TREPTE MICI pentru a mentine un raport optim intre lipsa durerii, vacuum si mobilitatea ventuzei pe piele.

Cum comand? Cum comand?

Transport? Transport?

GARANTIE? GARANTIE?