info: 0740477787
(L-V intre 10-17)

COMANDA RAPIDA

Ventuze masaj cu supapa

 
14 Lei
Cantitatea minima de achizitie este de 4 ventuze si poate fi realizata prin combinarea a diferite dimensiuni de ventuze)
vp-ks
Momentan Indisponibil

Cantitatea minima pentru achizitie este de 4 ventuze (indiferent de dimensiune)

Ventuze pentru masaj ANTICELULITIC cat si TERAPEUTIC.

(atentie! pentru masaj anticelulitic se folosesc doar cu furtunul de prelungire - cea mai avansata si mai facila metoda pentru masajul anticelulitic)

DIMENSIUNI PRODUS
Ventuzele cu supapa sunt de 3 dimensiuni:
-diametru de 2.5 cm - folosite pe membre, pe fata si pe puncte de acupunctura
-diametru de 4 cm - folosite pe membre si trunchi
-diametru de 4.7 cm - folosite pe membre si trunchi - sunt cele mai folosite in masaj anticelulitic

Aceste ventuze, prin calitatea si fiabilitatea lor sunt destinate uzului in cabinetele medicale si centrele de infrumusetare, insa datorita pretului accesibil produsul este cumparat si de utilizatori ocazionali/ pasionati care doresc sa isi ajute familia sau prietenii.

Ventuzele sunt construite din plastic de foarte mare duritate, foarte greu casabil. Aceasta caracteristica le confera un real avantaj fata de cele din sticla. In plus prezinta si greutate mult redusa fata de cele similare din sticla.

Un alt avantaj este prezenta supapei de tip MECANIC, care culiseaza pentru vacuum sau pentru eliberearea aerului din interiorul ventuzei. Este singura ventuza de pe piata cu supapa mecanica. Modelul a fost elaborat dupa ani de studii de catre firma DongBang. Acest produs original este continuatorul unei serii de succes cu supapa clasica de cauciuc. dezavantajul supapei clasice de cauciuc este ca acesata se poate strica si uza in timp si supapa poate scapa aer.

Pistolul ( care se achizitioneaza separat) se plica pe supapa ventuzei si prin 2-3 miscari asperseaza aerul din interiorul ventuzei. Ansamblul ventuza cu supapa - pistol este atat de precis imbinat calculat incat 2-3 aspersari cu pistolul produc maximum de vidare in interiorul ventuzei.

Daca se considera ca ventuza este prea puternic vidata se poate usoar decompresa prin ridicarea sigurantei supapei mecanice.

Separat se poat chizitiona FURTUN DE PRELUNGIRE. Acesta este destinat in special masajului anticelulitic, atunci cand ventuza trebuie tinuta permanent conectata la pistolul de vacuumare pentru a-i ajusta vacuumul din interior.
Ventuza cu supapa are toate atuurile pentru a fi folosita cu succes in masajul anticelulitic: duritate , vacuum puternic si suprafata de contact cu pielea deosebit de lucioasa, fara asperitati.

Procedura de folosire in masajul cu ventuza cu supapa este urmatoarea:

1) se aplica ulei pe suprafata pielii si se maseasa usor pentru uniformizare

2) se conecteaza pistolul la furtun si furtunul la ventuza

3) se aplica ventuza pe portiunea de piele dorita si se vacuuumeaza cu pistolul ( se trag cateva curse de pistol , urmarindu-se cat a fost aspirata pielea in interiorul ventuzei)

Dupe ce se obtine efectul dorit ventuza se plimba cu mana dreapta pe piele . Dupa cateva miscari , atunci cand "vidul" din ventuza scade cu mana stanga se mai ajusteaza forta de suctiune a ventuzei , actionand asupra pistolului. In acest timp nu este necesar sa oprim miscarea de masare; operatia se poate face simultan.

Controlul perfect al vidarii precum si posibilitatea de a vida in timpul executarii masajul sunt date de calitatea superioara a membranei pistolului precum si de tipul special al supapaei. Cu alte tipuri de ventuze cu supapa acest procedeu este foarte greu de realizat fluent, existant in plus si pericolul de a vida prea tare si brusc in ventuza provocand durere pacientlui.

Caliatea materialelor, grosimea si resistenta furtunului de legatura claseaza ansamblul in topul produselor de profil. La centrele cele mai scumpe pentru infrumusetare si slabit se utilizeaza aparate similare de vacuumare formate din ventuza si furtun conectate la un aparate de vidare continua.

Avantaje ale ventuzei cu supapa fata de cele clasice, din sticla.

1) se evita folosirea focului pentru crearea efectului de vidare. Asta insemna ca ori acasa ori in deplasare la pacient sau la cabinet , nu mai trebuie sa aveti la indemana chibrituri , vata spirt si sa le aprindeti.

2) se poate controla foarte usor vacuumul creat Acest avantaj vine in ajutorul incepatorilor.

3) ventuzele nu se sparg usor si sunt mult mai usoare decat ecle din sticla

Avantaje ale ventuzei din plastic, cu supapa fata de centuza din cauciuc.

1) ventuzele din plastic se pot dezinfecta mult mai usor.

2) sunt dure si multe manevre pot fi executate mult mai usor decat o ventuza moale ( de exemplu impingerea ventuzei pe piele)

3) nu sunt afectate de temperatura, umiditate, imbatranirea cauciucului. Pot tine ani intregi la utilizare intensa

 

Cum comand? Cum comand?

Transport? Transport?

GARANTIE? GARANTIE?