Ventuze silicon pentru masaj anticelulitic

8 Lei
in stoc
+

V-am pregatit o noua serie ventuze silicon , gama Jasmine.

- ventuze silicon pentru zona ochilor ( masaj pleoape si zona imediat de sub ochi -  ventuza pentru ochi);

- ventuze silicon pentru masaj facial ( pentru intinerire, antiriduri, pentru fermitatea pielii - ventuza pentru fata);

- ventuze silicon pentru masaj anticelulitic corporal de marime medie 5.5 cm diametrul exterior; ventuza universala ca utilizare - (ventuza medie);

- ventuze silicon pentru masaj anticelulitic din silicon de marime mare app 7 cm diametrul bazei, pentru masaj pe coapse, spate sau acolo unde se impune o ventuza de dimensiune mai mare - ( ventuza MARE).

NOTA :

Pe piata mai sunt comercializate ventuze din silicon de slaba calitate. Multi utilizatori s-au plans de calitatea acestora: ele se intaresc in cateva luni de zile si nu isi pastreaza proprietatile in timp, devenind chiar casante. Se recunosc usor prin unul sau doua inele de turnare in partea lor superioara.

Siliconul ventuzelor din gama Jasmine, comercializate de firma noastra, este de calitate exceptionala. Nu imbatraneste, nu se intareste putand fi folosite o perioada foarte lunga. Isi pastreaza proprietatile si elasticitatea in timp chiar daca sunt tinute periodic in dezinfectant ( solutii de sterilizat la rece) si chiar daca sunt zilnic folosite cu uleiuri pentru masaj. Chiar recomandam utilizarea unei astfel de substante de sterilizare. In practica, in cabinetul nostru am folosit cu rezultate excelente Virusolve+ EDS si avem ventuzele cu proprietati neschimbate de peste 10 luni.

Evident ca nu am testat toate combinatiile de uleiuri pentru masaj si toate substantele dezinfectante de pe piata pentru a vedea care nu ataca acest silicon, insa aveti o garantie pentru calitatea lor deosebita si rezistenta lor in timp.

Descriere produs

Aceste ventuze silicon sunt cele mai cunoscute si mai folosite pentru masajul anticelulitic.

Acest fapt se datoreaza urmatoarelor calitati ale acestei ventuze:

1) materialul de constructie este silicon, cu suprafata foarte neteda si placuta pentru masaj.

2) ventuzele permit sa fie vazut nivelul de aspersie al pielii in interiorul ventuzei. In termeni mai simpli faptul ca e aproape transparenta ajuta sa vedeti cat de mult sa realizati vacuumarea, pentru a nu provoca discomfort pacientului.

3) dimensiune medie de lucru, necesara in cele mai multe situatii.

4) Materialul este deosebit de rezistent in timp, nu imbatraneste usor si nu crapa.

Utilizare:

1) aplicati ulei pe suprafata pielii

2) aplicati ventuza silicon facand vacuum, pastrand confort pentru pacient fara a aspira prea mult pielea in interiorul ventuzei.

3) prin miscari circulare sau liniare ventuza de silicon este impinsa/ ghidata pe piele

4) dupa cateva miscari, aerul poate patrunde in ventuza si ajustati din nou nivelul de suctiune al acesteia, urmand sa continuati realizarea miscarilor de masaj.

 

Cum comand? Cum comand?