Furtun de prelungire pentru ventuze cu supapa

25 Lei
Pretul in puncte: 25 point
in stoc
+

Furtun de prelungire pentru ventuze HANSOL/DONG BANG

Acest produs poate fi achizitionat pentru completarea setului pe care il puteti configura din ventuze cu supapa si pistolul specific pentru vacuumare

Furtunul ESTE ( aproape) INDISPENSABIL in cazul in care doriti sa faceti masaj anticelulitic cu ventuzele cu supapa

Furtunul NU ESTE INDISPENSABIL daca doriti sa faceti doar masaj terapeutic, insa ajuta mult /va scapa de pozitii incomode ale mainii si in plus va puteti aplica si dvs ventuze pe spate sau in zone mai greu accesibile.

In cazul masajului ANTICELULITIC, furtunul de prelungire face legatura intre ventuza si pistol si va ajuta sa vacuumati repede/ continuu ventuza fara a mai conecta si apoi deconecta pistolul de la ventuza. Practic terapeutul sau maseurul va tine si plimba ventuza, pe piele, cu o mana si in celalata mana va tine pistolul cu care , atunci cand va fi necesar va mai ajusta forta de suctiune in ventuza. Aveti astfel un ansamblu foarte flexibil si asemanator aparatelor scumpe ( mii de Euro) care se folosesc in cabinetele de profil si SPA urile cele Unii clienti ne-au relatat ca , in lipsa furtunului , se poate lasa atasat pistolul de ventuza continuu in timpul masajului anticelulitic si acest ansamblu pistol + ventuza se plimba pe piele pentru terapie, din cand in cand, ajustandu-se cu o mana vacuumul din interiorul ventuzei, prin pistol.

Calitatea acestei piese este deosebita. El prezinta un furtun de cauciuc foarte gros si rezistent si foarte flexibil, iar la capete supapele de conectare sunt din plastic de o foarte buna calitate.

Diferenta dintre acest produs si produsele "similare" chinezesti este foarte mare. Furtunele de legatura de la seturile chinezesti sunt practic facute din fir de perfuzie, maxim 4 mm diametru, cu grosime plastic de 0.5mm

Acest furtun, produs de firma DongBang are un diametru de 1.5 cm !


Cum comand? Cum comand?