Set 4 ventuze masaj din sticla

180 Lei
Pretul in puncte: 180 point
in stoc
+

Set 4 ventuze masaj din sticla cu para de cauciuc.

Diametru interior ventuze: 4 cm, 2.5 cm, 1.5 cm si 1.5 cm.

DOMENII DE UTILIZARE:

setul de ventuze cu para de sticla este foarte apreciat si folosit cu succes  in urmatoarele situatii: -masaj anticelulitic  - para de cauciuc are forta de vidare medie si nu creeaza echimoze. Baza de sticla a ventuzei este rotunjita si  poate fi usor impinsa de-a lungul pielii realizandu-se masajul anticelulitic. Miscarile sunt cu preponderenta circulare. Este obligatorie utilizarea unui ulei pentru masaj, anterior aplicarii ventuzei pe piele. -masaj de drenaj limfatic - se foloseste aceeasi tehnica dar realizata cu scopul de a face drenaj limfatic. Miscarile sunt liniare in scopul de a realiza drenarea limfei. -masaj facial pentru regenerare si lifting. In aceasta situatie se folosesc cele doua ventuze cu diametrul cel mai mic. Miscarile sunt circulare si liniare si se realizeaza cu blandete.   Efectul este de hiperemie, inrosire si se provoaca vascularizarea tenului , oxigenarea lui si implicit regenrearea lui.

TEHNICA DE MASAJ ESTE URMATOAREA:

1) aplicati pe zona dorita o cantitate potrivita de ulei de masaj 2) presati pompita si scoateti practic aerul din interiorul ei. Aplicati ventuza pe piele si eliberati pompa. Din acel moment se creeaza presiune in interiorul ventuzei. Daca se doreste masaj anticelulitic sau de drenaj limfatic se impinge ventuza de partea de sticla de-a lungul zonei vizate.

In ceea ce priveste vetuzoterapia clasica, retineti ca aceste ventuze au  o forta de vidare medie iar para de cauciuc nu este suficient de puternica ca forta de vidare. Pentru aceasta utilizare recomandam ventuzele din plastic dur cu pompa/ pistol de vidare.

Dimensiunile diferite sunt necesare in cazul utilizarii ventuzelor in diverse zone: spate, coapsa, brate, abdomen, fata.

Cum comand? Cum comand?